Kje smo


Roksal d.o.o.
Zgornje Bitnje 186
4209 Žabnica, SLOVENIJA

tel.: +386 (0)4/ 231 75 10
GSM: +386 (0)40 713 031
email: info@roksal.com

Delovni čas: 

PON - ČET: 8-15h
kasneje po dogovoru

PET: 8-14h
SOB: po dogovoru
NED in prazniki: zaprto


Zaradi majhnega kolektiva in razgibanosti dela cenjene stranke naprošamo, da obisk v našem salonu ne glede na delovni čas predhodno najavite.

Kako do nas

garažna drsna vrata lesni kompozit aluminij brez vzdrževanja

Drsna vrata B.ALU Classic iz aluminija prepricajo s prvovrstno obdelavo. Izjemna stabilnost varjene konstrukcije nudi varnost vasi posesti ter zanesljivo zascito zasebne sfere. Samonosilna drsna vrata B.ALU-Classsic izdelujemo v standardnih velikost kot tudi po meri. Po želji nudi dodatno varnost t.i. zascita pred plezanjem.
Da drsna vrata B.ALU praktico neslišno „lebdijo“ je zasluga preizkusene kotalne postaje, ki jo uspesno uprabljamo ze dolga leta. Oba kotalna aparata sta medsebojno povezana, kar olajsa montazo ter daje konstrukciji dodatno stabilnost, poleg tega pa omogoca se enostavnejse upravljanje. Pogon in krmilne komponente se nahajajo v oblikovno dovrsenem stebru, kjer so zasciteni pred vremenskimi vplivi in vandalizmom.
Za primer izpada elektricne energije ima pogon serijsko integriran akumulator, kar omogoca nemoteno upravljanje. Rocno upravljana vrata so opremljena s posebej za drsna vrata izdelano kljucavnico. Na voljo so 4 variante avtomatizacije, po izbiri s 24 V, 400 V ali 230 V FU. Poleg visoko kvalitetne izdelave predstavlja privlacen design osnovo drsnih vrat B.ALU.
Z mnogimi raznolikimi oblikovalskimi variantami lahko drsna vrata umestite v posamezno okolje. Prasno barvane povrsine drsnih vrat je preprosto cistiti, so odporne proti praskam ter ohranjajo estetski videz dolga leta.